Oaza de sănătate cu Gedeon Richter

Trecerea la un stil de viață sănătos și prevenția sunt doar două dintre deciziile înțelepte pe care le putem lua pentru a avea o viață mai sănătoasă. Ca parte a programului Oaza de sănătate, profesioniștii care vin la Zilele Sfântului Ladislau vor prezenta importanța prevenției, vor oferi sfaturi medicale gratuite și vor lua parte la discuții deschise pe mai multe subiecte.

Iată care sunt acele evenimente aduse de Gedeon Richter ce vă așteaptă de vineri, 24 iunie până duminică, 26 iunie în Cetatea Oradea, Bastionul Bethlen, zilnic între orele 10:00–14:00 și 15:00–18:00.

Arcada tălpii și a piciorului– control

Examinarea tălpii și a piciorului în copilărie oferă posibilitatea identificării, diagnosticării și tratării stărilor cronice. Este datoria noastră ca adulți să recunoaștem și să rezolvăm acest tip de probleme pentru copiii noștri cu ajutorul profesioniștilor. Experții Osteopharm vor oferi sfaturi utile pe această temă.

„Ești ceea ce mănânci!”

Profesioniștii din domeniul medical au confirmat că o dietă necorespunzătoare te poate îmbolnăvi. Fie că este vorba despre supraponderalitate sau diabet de tip 2, rezistență la insulină, hipertensiune arterială sau alte boli cardiovasculare, o dietă adecvată poate contribui la combaterea acestora. Un specialist în domeniu va oferi informații utile despre cum să prevenim anumite boli cu o dietă sănătoasă. 

Pielea, scutul corpului nostru

Medicul dermatolog va oferi sfaturi utile oricui este interesat de menținerea sănătății pielii. Adulții pot afla mai multe despre alunițe, depistarea precoce a melanomului și despre cum să protejeze pielea copiilor de efectele nocive ale soarelui.  Cei mai mici își pot însuși obiceiurile potrivite de protecție solară prin jocuri interactive.

Medicul vă răspunde

Între orele 17:00–18:00

Discuții interactive cu specialiștii Oaza de sănătate pe diferite teme legate de sănătate.

Share
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email